Monday, October 14, 2013

O imagine cât 1.000 de cuvinte cuvinte...

Cât timp noi suntem supărați pe părinți, prieteni, rude, că nu avem ultimul tip de Smartphone sau că nu avem bani de o mașină mai scumpă, alții trec prin drame adevărate!

După ce și-a petrecut și așa o zi dificilă la școală, dat fiind situația precară a Palestiniennilor, Kiswani, copilul în vârstă de 10 ani a trăit șocul vieții când s-a întors acasă și a descoperit căminul copilăriei distrus ÎN TOTALITATE!

De ce ?

Ei bine, pe parcursul vieții ai parte de mai multe nedreptăți iar micuțul Kiswani tocmai a trăit-o pe prima MAJORĂ.

Tatăl său a declarat autorităților Israeliene că a plătit $160.000 pentru a obține dreptul de construcție al casei.

”Nu i-a interesat” așa și-a început Ibrahim discursul în fața camerelor de luat vederi, deși știa că i se face o nedreptate, acesta nu a avut ce face înafară de a sta și privi cum a sa casă este demolată bucată cu bucată de buldozerele Israeliene...

În momentul de fațî Ibrahim, a sa nevastă și cei 4 copii au rămas pe străzi, fără a avea posibilitatea de a-și recupera absolut nimic din bunurile ce le aveau în casă.

”Copii mei sunt terminați, nu au fost lăsați să-și ia absolut NICIO JUCĂRIE. Să îi văd cum suferă mă doare cel mai tare. Asta pe lângă faptul că am rămas 6 suflete ce vom dormi noaptea fără un acoperiș deasupra capului...”

Pe viitor, în caz că te vei considera nedreptățit, în cazul în care te vei certa cu persoanele drage, în cazul în care îți vei dori lucruri mai scumpe(O mașină, un mobil etc) adu-ți aminte de povestea lui Ibrahim căruia într-o singură clipa i s-a năruit viața în fața ochilor...

1 comment:

  1. asta pentru ca cei care scriu despre atata fac
    cei care o traiesc o merita\
    menirea vietii este un echilibru deprins din nastere si din trai
    noi .........desteptii.........lasiii.......adeptii indiferentei............nici moartea nu ne va salva

    ReplyDelete